Počet položek: 0 0,- CZK

Recenze obchodu

11.09.2020

Rychlost

17.08.2020

Dobrá cena a rychlé doručení

16.08.2020

Solidnost, rychlost, příznivá cena

04.03.2013

Vyhodne ceny

Lze jen doporucit.

13.10.2012

Rychlost, snadná komunikace.

Nákup proběhl podle mých představ. Objednávka byla vyřízena rychle, bez komplikací. Dobrá cena zboží, které bylo skvěle zabalené a v pořádku dorazilo.

19.09.2012

Rychlost dodávky seriozní přístup k zákazníkovi

Na žádnou jsem doposud nenarazil

Mám velmi dobré zkušenosti s obchodem, protože mi plně vyhověli, velice příjemně se mnou jednali a rychle došlo zboží.

31.08.2012

dobré ceny

nevím

Po obdržení objednávky z obchodu volali a ověřovali zadané údaje, vždy přišel e-mail o změně stavu objednávky, vyexpedování zboží dodávací firmě. Jsem spokojená.

20.08.2012

dobrá cena

o žádných nevím

cena/kvalita .. poměr je vyhovující

19.08.2012

Cena, ověření poptávky ze strany obchodu, dopřesnění detailů.

Nepřesnost v předání telefonu a tím doručeno bez domluvy, naštěstí přítomnost na místě.

Doporučuji

11.08.2012

Dobré jednání.

Nic

Jsem spokojen a doporučuji i ostatním.

07.08.2012

Velmi přijatelné ceny, a jednání ze strany GSMTelefony.cz volají a osobně si ověřují platnost objednávky.

Zboží bylo expedováno ale číslo zásilky mi nebylo zasláno.

Určitě doporučuji.

06.08.2012

žádné jsem zatím nenašla

zkuste to a uvidíte

05.08.2012

VYNIKAJÍCÍ CENA.

ŽADNÉ.

100%SPOKOJENOST.

30.07.2012

Nebylo to drahé

zatím žádné

Solidní.Některé položky nebyly na skladě,po tel.domluvě jsme se dohodli na náhradě.Prodejce sice reagoval až za den nebo dva dny telefonem a tento den označil za den objednávky,ale to mne nerozhodilo.

28.07.2012

- nízké ceny

- o žádných nevím

- nízké ceny - zboží přišlo v pořádku, do týdne - určitě bych zboží doporučila ostatním

27.07.2012

Aktivní komunikace se zákazníkem

Mohu doporučit, druhý den mi z obchodu hned zavolali kvůli potvrzení objednávky a čtvrtý den už jsem rozbaloval krabici, zboží bez chyby. Sice to byla první objednávka ale i tak doporučuju

25.07.2012

Spolehlivost, výborná komunikace.

Nepátral jsem.

Hledal jsem konkrétní typ větší autochladničky s napájením 12V/220V, který jsem si vybral na Heurece podle vlastností a popisů. Zde jsem objednal kvůli nejvýhodnější ceny. Volal mi kvůli ověření objednávky (prodavač nebo majitel) a ptal se, jestli opravdu chci tento typ a upozornil mě, že je pouze na 12V což velice oceňuji a ušetřil jsem si já i on další problémy s reklamací atd. Na Heurece je chybný popis. Objednávku jsem stornoval a na jeho doporučení objednal Waeco Mobicool T32 DC/AC s napájením 12V/220V. První zkušenost s tímto obchodem velice pozitivní.

20.07.2012

Přehledný Nejlepší cena

Nezjistila jsem nic

Velice ochotný pán na telefonu. Výhodná cena. Právě pro tyto dvě věci.

15.07.2012

Výběr zboží z pohodlí domova a žádné běhání. Rozhodla cena při porovnání s jinými inter.obhody.

Doporučila.Slušné jednání,po objednávce celkem rychlé kontaktování a ověření údajů. Nebýt svátků,zboží doručeno velmi rychle.

02.07.2012

rychlost

zkušenosti dobré,rozhodně doporučím

Dobrý den, děkujeme a věříme, že budete i nadále s nákupem vždy spokejen. Velice si vážíme Vašeho hodnocení :-)

30.06.2012

dobrá komunikace cena

doporučuji

Dobrý den, těší nás Vaše spokojenost a jsme rádi že můžeme nabídnout dobré ceny . Děkujeme za hodnocení. :-).

29.06.2012

nákup přes net výborná cena

doporučuji perfektní komunikace po telefonu ochota zboží rychle odesláno dle domluvy

Dobrý den, velice nás těší Vaše spokojenost a výborná zkušenost s komunikací s našich zaměstnanců. Moc děkujeme za hodnocení. :-).

25.06.2012

ze rozvazeji vlastni dodavkou po Usti...takze jsem si domluvila presny termin kdy mi to vyhovovalo coz s treba s PPL a pod. vetsinou nejde.

trosku mene prehledny shop..ale kdyz jsem napsala obchodnikum tak mi pomohli

uz nekolikrat muj nakup probehl ok takze ja doporucuji

Dobrý den, moc nás těší Vaše spokojenost s možností dopravy výrobku a celkový dojem z nákupu a zároveň děkujeme za vysoké hodnocení. :) Vás obchod stále zlepšujeme a věříme, že i v budoucnu bude přehlednější.

11.06.2012

cena produktu ktery jsem objednavala byla nejnizsi ihned jsem byla tel kontaktovana o me objednavce a doruceni bylo rychle a zbozi dorazilo v poradku doporucuji tento obchod a nadale budu zde objednavat velice vsem dekuji.

Dobrý den, velice Vám děkujeme za hodnocení a recenzi. Jsme opravdu rádi, že vše proběhlo v naprostém pořádku a že jste s našimi službami spokojena. Budeme se těšit na Vaší příští návštěvu.

21.05.2012

cena

zbozi skladem

Dobrý den, děkujeme za Váš příspěvek. Na zlepšení stále pracujeme a snažíme se, držet co největší množství zboří skladem.

18.05.2012

Rychlost Komunikace Cena na kupovaný výrobek

Dobrý den, jsme opravdu potěšeni, že máte příjemné zkušenosti a děkujeme za hodnocení.

18.05.2012

Levné zboží a rychlé jednání

Dobrý den, moc děkujeme za Vaši přízeň a Vaše hodnocení.

14.05.2012

na hledaný výrobek nejlepší cena

Hezký den, jsme rádi, že jste s námi spokojený. Děkujeme za důvěru a těšíme se zase někdy na shledanou v našem e-shopu.

13.05.2012

cena

-

dobrá komunikace,velmi dobrá cena,dodání v pořádku,všem mohu doporučit

Dobrý den, moc nás těší Vaše spokojenost a celkový dojem z nákupu. Zároveň děkujeme za vysoké hodnocení a doufáme, že se nám podaří udržet vaši spokojenost.

10.05.2012

výhodná cena

Děkujeme za Vaše hodnocení. Doufáme, že Vaši důvěru ani v budoucnu nezklameme a podaří se nám udržet Vaší spokojenost.

07.05.2012

Výrobník ledu u Vás byl za dobrou cenu

o žádné slabině nevím

Tak byli jste celkem rychlí

Děkujeme za vaše hodnocení. Velice si vážíme vaší důvěry a věříme, že nám zachováte přízeň.

07.05.2012

-v informovanosti o stavu zásilky to nejdříve pokulhávalo, ale po telefonickém dotazu na stav, bylo vše dáno do naprostého pořádku a i doručení bylo rychlé -příjemná spolupráce, vstřícnost, ochota

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyl dostatečně informován o Vaší objednávce. Děkujeme Vám za vaši připomínku. Vaše zpětná vazba je pro nás cenou informací. Pokud nám zašlete na náš mail info@gsmtelefony.cz číslo Vaší objednávky. Pokusíme se, zjistit proč k takové situaci došlo.

30.04.2012

vyhovovala mi kamenná obočka k vyzvednutí v Praze.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Aby všichni naši zákazníci, byli spokojeni a mohli jsme poskytnout co nejlepší servis. Pracujeme na otevření kamenných prodejen. Věříme že v brzké době Vám nabídneme prodejny nejen v Praze.

23.04.2012

Cena,výběr zboží

Balení zásilek

Lehce nadprůměrný

Dobrý den, děkujeme za Váš podmět ohledně balení zásilek, určitě v této oblasti podnikneme vše, aby se to již neopakovalo.

18.04.2012

levný

pozdější dodávka jinak všechno v pořádkuspokojený

Děkujeme za hodnocení. Za pozdní dodávku se omlouváme.

17.04.2012

nejnizsi cena a vyborna komunikace

dodani se zdrzelo o dva dny, ale obchodnik mne kontaktoval a jako omluvu mi neuctovali dopravne...takze ja chvalim.

Děkujeme, Vaše hodnocení nás těší a věříme že při příští objednávce vše dodáme včas.

13.04.2012

Bleskové dodání.

Přehledné levné s rychlým dodáním.

Děkujeme, doufáme že Vaši důvěru ani v budoucnu nezklameme.

13.04.2012

dobrá cena, solidní jednání

13.04.2012

dobra komunikace, dodrzeli dobu dodani a zbozi dorazilo v poradku

mohli by mit vetsi mnozstvi produktu v nabidce

Doporucuji - skvela komunikace a dobra doba dodani a take dobra cena :) Do budoucna zde planuji nakupovat znovu a znovu.

Dobrý den, děkujeme za připomínku. Na počtu nabízených produktů postupně pracujeme. Budeme se těšit na Váš další nákup.

13.02.2012

super komunikace, rychlé vyřízení objednávky, ihned dodáno

žádné

všem doporučuji,spokojenost s obchodem i se zbožím

08.02.2012

cena

neznam

pohodlnost

07.02.2012

Rychlost

-

Dobrá informovanost, rychlé dodání, dobrá komunikace s dopravcem.

07.02.2012

nejlevnější

06.02.2012

rychlost,cena

trochu jsem hledal obchod tak i parkování

jinak OK

06.02.2012

Rychlé jednání,bezproblémová komunikace,oznámení o průběhu stavu objednávky e-mailama. Nejlepší cena na internetu.

Žádné jsem nenašla

Nejlevnější cena na internetu. S obchodem jsem maximálně spokojená. Obchod bych 100% doporučila. Rychlé a bezproblémové jedná,komunikace maximální.

05.02.2012

rychlé vyřízení objednávky včasné dodání příjemné vystupování

Obchod mne byl doporučen kamarádkou, nakupování mne nezklamalo a doporučuji obchod i ostatním.

05.02.2012

Nemožnost parkování při osobním odběru

04.02.2012

S pomocí pracovníka na infolince jsem vybral zboží na míru mým potřebám. Takže předností jsou znalosti a profesionalita, díky!

04.02.2012

v dnešní době asi spolehlivost dodacích termínů

asi jedinou je možná otevírací doba odpoledne

04.02.2012

Rychlost

04.02.2012

cena, rychlost komunikace a dodavky

nic mne nenapada

Doporucuji.

02.02.2012

Velice ochotný prodavač. Horší přídtup k prodejně (parkování) Dobré ceny

01.02.2012

Rychlost, bezva ceny,

Super cenová relace mnou zakoupeného výrobku, rychlost dodání a spolehlivost.

31.01.2012

Rychlé vyřízení objednávky

Zatím o žádné nevím

Skvělý obchod

31.01.2012

Pokud je zboží na skladě, je možné si ho v podstatě okamžitě vyzvednout. Osobní převzetí. V případě chůviček PHILIPS SCD 510/00 nejlepší cena.

31.01.2012

byl to můj první obchod zde, nemohu posoudit hledal jsem tetno druh zboží

opět - nakupoval jsem zde poprvé a byl jsem spokojený nemám důvod jej nedoporučit

Zboží , které jsem chtěl, jsem našel v tomto obchodě za přijatelnou cenu v přijatelnío kvalitě, zpětná vazba z obchodu byla kvalitní, doručení včas a v pořádku obchod bych doporučil protože mne nesklamal

31.01.2012

ceny rychlost dodání zboží

zatím jsem žádné neobjevila

Z hlediska cen a rychlosti dodání zboží můžu obchod jen doporučit. V obchodě bylo zboží uvedeno skladem, druhý den po objednání již bylo připraveno k vyzvednutí.

29.01.2012

rychle vyrizovani

Doporucuji

28.01.2012

rychlá komunikace obchodu,vstřícnost,rychlé reakce na emaily,nákup na splátky,doprava PPL

Mohu jen doporučit,jsem velmi spokojen :)

27.01.2012

dobrá cena zboží

s obchodem jsem byl spokojený.

26.01.2012

Pro mne je důležité získávat informace o zboží které si chci koupit.Spokojenost. Rozhodující byla cena a rychlá doprava.

Byl to můj první nákup u Vás po vybírání na internetu. Byl jsem spokojen s nákupem a rychlostí doručení objednaného zboží. Určitě se s přáteli podělím o zkušenosti a případným doporučením nákupu od Vaší firmy.

25.01.2012

rychlost, spolehlivost, komunikace - byli jste nejlevnější

--

Nákup doporučuji - rychlost, spolehlivost

25.01.2012

Rychlost a komunikace se zákazníkem

nevím

Doporučil bych ho ostatním

24.01.2012

Výborné ceny tohoto artiklu, rychlost a dobrá komunikace

Nenašla jsem

Mohu vřele doporučit, byla jsem spokojena

24.01.2012

kávovar byl mnohem levnější

bohužel dražší náplně do kávovaru

Doporučuji využít služeb, protože co slíbili, to splnili.

24.01.2012

Možnost osobního vyzvednutí a zaplacení na místě v hotovosti. Výdejní místo má sice otevřeno jen od 15 do 18 hod. a asi by to chtělo výrazněji upozornit zákazníky na tento fakt, aby se omylem nevydali do provozovny v jiné době. Ta byla také počátkem roku v rekonstrukci, na což jsem byl emailem upozorněn. V provozovně byla příjemná kvalifikovaná obsluha a více prodejců připravených k obsloužení dalších zákazníků.

Zatím jsem nezjistil.

Velmi dobrý, mám ale zkušenost jen s osobním odběrem zboží.

24.01.2012

vybraný produkt byl nejlevnější, vše proběhlo rychle a bez problémů

nebyl čas předvést alespoň ty nejzákladnější funkce produktu

ochota personálu, poskytnuty vyžadované informace, rychlá a bezproblémová dodávka, spolehlivost služby

23.01.2012

nejlepší cena

nevím

22.01.2012

rychlost srozumitelná komunikace kamenná pobočka pro vyzvednutí zboží v Praze

nic

Sehnal jsem zde nejlaciněji potřebné zboží a objednávka byla rychle a správně vyřízena.

22.01.2012

dobré ceny, dobrá komunikace

otevírací doba (ale dá se domluvit a přijít tam i mimo otevírací dobu).

Pokud tam narazíte na věc, která je levnější než u konkurence, nebojte se tam nakoupit.

21.01.2012

výběr kvalitní zboží cena

Mým důvodem byla přehlednost a cena zboží,které jsem si chtěla zakoupit. Rychlost odeslání a komunikace,přesně jsme věděla kde se moje zásilka nachází. Informovanost a dostupnost tel. čísel v případě potřeby. Vřele ostatním tento obchod doporučuji,zboží bylo kvalitně zabaleno,rychlé předání zásilky,výborná komunikace.

21.01.2012

jedinou nevýhodou bylo, když přivezla balík PPL, že nešlo zaplatit platební kartou

20.01.2012

cena :-)

------------

Perfektní

20.01.2012

Zboží bylo nejlevnější v Praze(nemusím platit poštovné),žádná fronta,okamžitě k vyzvednutí když je zboží skladem.

Je to jen výdejna.

Obědnal,druhý den vyzvedl,zboží je v pořádku.

20.01.2012

cenu

17.01.2012

rychlost

doporučila,rychlost,dobré ceny

15.01.2012

Při porovnávání cen u jiných dodavatelů tento vyhrál Zatím jiné zkušenosti nemám Není důvod tento obchod nedoporučit

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

15.01.2012

doporučuji

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

15.01.2012

široký sortiment dobrá cena osobní vyzvednutí

vzhled webových stránek

výhodný operativní možnost osobního vyzvednutí blízko centra Prahy

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

14.01.2012

Dobré ceny, rychlé dodání, možnost přečíst si názory jiných zákazníků na vybraný produkt.

Nic jsem nenašel.

Tento obchod mohu s klidným svědomím doporučit.

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

14.01.2012

příznivé ceny, možnost osobního převzetí

možné objednat i věci co pak nemájí a mít již nebudou

Mám s obchodem dobrou zkušenost, cena i dodáni pozitvivní... Zakaznická linka funkční a pomůže, i když by mohli být příjemnější.

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

13.01.2012

ochotní a vstřícní zaměstnanci

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

11.01.2012

nízká cena přehlednost nabídky dobrá komunikace

byl to první nákup, který proběhl dobře, takže jsem žádné slabiny nezaznamenala

spokojenost

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

10.01.2012

výhodná cena

o žádných nevím

jsem spokojen s obchodem.

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

10.01.2012

kvalita zboží

nic

Rozhodně doporučuji

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

10.01.2012

Mám dád osobní převzetí

Nedá se tam pořádně zaparkovat, pokud jedete autem, jinak MHD spojení je super.

Jsem mile překvapen. Byl jsem svědkem i několika reklamací když jsem čekal na zboží u výdeje a překvapilo mě jak bylo vše rychle a kladně vyřízeno.

Dobrý den, máme pro zákazníky připravené parkovištěm přímo před prodejnou. Děkujeme za Vaše hodnocení. S pozdravem, Tým GSM Telefony

10.01.2012

Skvělé ceny perfektní a velmi rychlá komunikace, včetě bleskového dodání zboží.

žádné

Vřele doporučuji obchodování s DSMtelefomy. Perfektní komunikace,bleskové dodání zboží,nejlepší ceny,jsou bezkonkureční.Zkrátka nej!!!

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

09.01.2012

Dobrá ceny, rychlé jednání

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

08.01.2012

spolehlivý obchod, skvělá komunikace,rychlé dodání, velký výběr zboží. DOPORUČUJI

Naprostá spokojenost :))

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

06.01.2012

Jako každý internetový obchod

Na základě upoutávky v časopise. Jedná drobná vada se vyskytla.K dodanému zboží nebyl dodán návod v českém jazyce.Mám toto urgovat ještě přímo u dodavatele ?

Dobrý den, nene, nemusíte urgovat u dodavatele, stačí buď zavolat na Naši infolinku, nebo na Náš informační email napsat chybějící návod a bez problémů Vám ho dopošleme. Děkujeme za Vaše hodnocení. S pozdravem, Tým GSM Telefony

05.01.2012

Absolutně bleskové dodání!!!

Bezproblémový obchod- zboží dodáno do druhého dne, příznivá cena.Obchod doporučuji.

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

04.01.2012

vyborna komunikace

nizsi cena oproti konkurenci

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

03.01.2012

přehledná nabídka rychlá reakce na poptávku

ochota,rychlost nákupu dopravní dostupnost pro osobní odběr

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

03.01.2012

Velice doporučuji.

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

02.01.2012

Vše fungovalo i v předvánočním frmolu. Vřele doporučuji.

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

02.01.2012

Rychlost vyřízení objednávky.

Zhoršená přehlednost stránek.

Dobrý den, v tuto chvíli se pracuje na nových stránkách, které by měli být přehlednější. S pozdravem, Tým GSM Telefony

02.01.2012

rychlost dostupnost cena vstřícnost ochota

žádné

maximální spokojenost jak po stránce komunikace, ceny a rychlosti.

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

02.01.2012

Dostupnost Možnost osobního odběru Cenová výhodnost

Operativní možnost objednávky přímo v obchodě.

Děkujeme za Vaši reakci. S pozdravem, Tým GSM Telefony

01.01.2012

Vše O.K., není co vytknout. Kvalitní zboží za dobrou cenu a navíc dodané včas, se všemi náležitostmi.

Žádné.

Mohu jen doporučit.

Děkujeme za Vaše hodnocení. S pozdravem, Tým GSM Telefony

01.01.2012

Lokalita, možnost osobního převzetí.

Děkujeme za Vaše hodnocení. S pozdravem, Tým GSM Telefony

Copyright © gsmtelefony.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© gsmtelefony.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace